Volgers

donderdag 13 december 2012

Freemde Fogel Festival


"In de periode dat de dagen het kortst zijn van het jaar, de natuur haar rust neemt en de kachel binnen brandt, wordt er in Den Hout een sfeervol festival georganiseerd met beeldende kunst, muziek, dans, film en theater. Een festival wat to t stand kon komen door een samenwerking van de Erfgoedstichting Den Hout, H19 Centrum voor de Kunsten, Cultuurfabriek Oosterhout en OIB cultuur en door donaties van diverse instanties en personen. Bij dit festival krijgen “freemde fogels” de gelegenheid hun kunsten te tonen op speciaal daarvoor uitgekozen locaties aan de Houtse Heuvel, waarvan de deuren doorgaans gesloten blijven voor het grote publiek. Op velerlei wijzen dragen acteurs, muzikanten en beeldend kunstenaars en choreografen een eigen boodschap uit, waardoor verwondering ontstaat bij de bezoekers.

 Op vrijdagavond 14 december gaat het festival aan de Houtse Heuvel van start in de donkere avonduren, waarbij jong en oud worden getrakteerd op bijzondere voorstellingen, uitvoeringen en exposities. Gedurende het weekend volgen er workshops, lezingen, wandelingen, films en concerten. Bij de exposities en uitvoeringen wordt de interpretatie van ´freemde fogels´ door kunstenaars met verschillende materialen en technieken in beeld gebracht."

 Een overzicht van het gehele programma kunt u vinden op www.fffdenhout.nl 

Vanavond mijn bijdrage voor het Freemde Fogel Festival in Den Hout weggebracht. Het wordt dit weekend geëxposeerd samen met het werk van 40 andere kunstenaars op de locatie "de Nostradamus" op Houtse Heuvel 63a in den Hout. Daarna de open ing gehad in de kerk in Den Hout en alvast een voorproefje kunnen bekijken en het is de moeite waard!! Als je de kans ziet om dit weekend naar Den Hout te gaan: DOEN!!! Er is veel zoveel moois te zien én te doen, zowel voor volwassenen als voor kinderen!

 Dus kom allemaal!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...