Volgers

dinsdag 8 januari 2013

Een nieuw jaar...

Allereerst: Iedereen de allerbeste wensen voor 2013!!
Dat het een mooi, creatief jaar mag worden waarin al je dromen uitkomen ♥

Het afgelopen jaar heb ik veel gemaakt, en een hoop dingen gedaan die ik nooit had durven dromen: meedoen met de kunstroute, een eigen expositie en dan als toetje nog de deelname aan het FFF den Hout.
Jullie hadden nog wat foto's tegoed hiervan... dus hier komen ze:





Voor meer foto's kijk je in het fotoboek van de cultuurfabriek



De overgang van 2012 naar 2013 is voor mij lekker rustig begonnen: heerlijk thuis met het gezin, en eigenlijk heb ik heel weinig gemaakt en geblogd. Ik had mijn spulletjes gewoon een tijdje opgeborgen: even heerlijk een (creatieve) pauze. Ik heb dat gewoon nodig af en toe.

Wat ik nog wél heb gemaakt, is een illustratie voor de proclamatie voor onze Oosterhoutse carnavals-jeugdprinses Kaaike X. Deze komt in de Kiekerekie: dé Oosterhoutse carnavals-krant, of liever gezegd magazine, dat huis-aan-huis verspreid wordt in de week voor carnaval. 
Daar kan ik natuurlijk nog niet veel meer van laten zien, dan een sneak-preview. Anders is de "leut" er vanaf... 


Dus zorg dat je de Kiekerekie te pakken krijgt!! (Natuurlijk snap ik dat ongeveer niemand van mijn blog-lezers dat prachtige Oosterhoutse stukje cultuur mee krijgt, dus ik beloof dat nádat de Kiekerekie bij iedereen in Oosterhout en omgeving in de bus is gevallen, hem met jullie zal delen hier op het blog!)

Wat er verder in 2013 te wachten staat: wie zal het zeggen? 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...