Volgers

dinsdag 17 mei 2016

Someone got spoiled today :-)

Het is niet zo dat ik de deur platloop bij de knutselwinkel, hobbyspeciaalzaak of kunstenaarsbenodigdhedenwinkel. Sterker nog: als je eenmaal iets goeds aangeschaft hebt, dan doe je er vaak jaren mee en op een gegeven moment kom je op een punt, dan heb je niet per se iets meer nodig... maar soms, heel soms raakt er wel eens wat op, of verschijnt er wat op je verlanglijstje...

Gisteren kwam ik plots tot de ontdekking dat mijn boekjes op waren... géén nieuwe lege art-journals meer in huis te vinden: paniek! Dus móest er vandaag wel een tripje richting de DEVA in Breda gemaakt. Voorafgaand aan het bezoekje neusde ik wat op de site, want ergens stonden die kleine napjes waterverf al een tijdje op mijn lijstje: ja dáár wilde ik er ook een paar van meenemen. En alsof ze het wisten, hadden ze speciaal voor mij (ja vast) een onwijs mooie doos met 45 kleurtjes in de aanbieding: tjah eeeeehm, voor ik het wist lag hij in mn mandje :-)  


Als een kind zo blij natuurlijk en thuis gelijk spelen.... eeeeh alle napjes stuk voor stuk uitpakken en uitproberen: pffff wat een werk! Ik heb wel gelijk de wikkeltjes in een boekje geplakt en kleurvoorbeelden erbij geverfd, zodat ik makkelijk kan zien welke kleuren ik heb en wat het een beetje doet, handig als ik kleuren wil uitbreiden (dan kan het boekje mee, zodat ik geen dubbele koop) of om even te spieken hoe welke kleur er precies uitziet


Natuurlijk ook een beetje zitten uitproberen, maar voorlopig nog druk met uitpakken: wát een werk... maar het voelt alsof ik 45 kleine kadootjes mag uitpakken :-)


2 opmerkingen:

Maire Gamber zei

How exciting. Are they watercolors? I am just learning watercolor. I just got some on Ebay - Schminke. I am looking forward to trying them and seeing how you enjoy yours!
Hugs, Marie

Tessa de Jong zei

Yes they are: Winsor&Newton Cotman Watercolors... soooo happy with them :-)

Hugs Tessa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...